Genel Güncel Yerel

Aydın’da 1 vali yardımcısının ve 4 kaymakamın yeri değişti

Aydın’da 1 vali yardımcısının ve 4 kaymakamın yeri değişti

Resmi Gazete’de yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile 422 mülki idare amirinin görev yerleri değiştirildi. İçişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, 2022 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile bulundukları yerlerde görev sürelerini tamamlayan, hizmet veya mazeretleri gereğince kararname kapsamına alınan 422 Mülki İdare Hizmetleri sınıfında görev yapan vali yardımcısı, kaymakam, bakanlık merkez teşkilatında görevli olanlar ile hukuk müşavirleri yeni görev yerlerine liyakat ve kıdemleri esas alınarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayı ile atandı.

Aydın’da valiliğe ve kaymakamlıklara da yeni atamalar yapıldı. Aydın Vali Yardımcısı Mustafa Hulusi Arat, Antalya Vali Yardımcılığına atandı. Kütahya Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin Aydın Vali Yardımcısı, Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, Aydın Vali Yardımcısı, Savaştepe Kaymakamı Mehmet Yüce Aydın Vali Yardımcısı olarak atandı.

Efeler Kaymakamı Cemal Şahin, Serik Kaymakamı, Yenipazar Kaymakamı Osman Kural, Akkuş Kaymakamı, Karpuzlu Kaymakamı Musa Ayyıldız, Gülnar Kaymakamı olurken Didim Kaymakamı Mustafa Yiğit, Adana Vali Yardımcısı olarak atandı. Bahçelievler Kaymakamı İlker Arıkan’ın Efeler Kaymakamlığına, Silopi Kaymakamı Can Kazım Kuruca’nın Didim Kaymakamlığına ataması yapıldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL