Yerel

Nazilli’de cezaevi firarisi yakalandı!

Nazilli’de cezaevi firarisi yakalandı!

ALİ GÜNANA- Nazilli’de geçtiğimiz günlerde cezaevinden kaçan şahıs polislerin başarılı çalışması sonucunda yakalandı .

Olay, 11 Haziran günü Nazilli Açık Cezaevinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre geçtiğimiz günlerde ilçede çıkan büyük fırtınayı fırsat bilerek açık cezaevinden kapalıya alınacağı esnada firar eden Sait K. isimli şahıs kayıplara karıştı. Kardeşi Faik K. ile izini kaybettirmeye çalışan Sait K.’nın, Nazilli Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucunda Bozyurt Mahallesi’nde dağlık alanda bir kulübede kaldığı belirlendi. Operasyon düğmesine basan ekipler firariyi yakalamak için bölgeye gittiğinde polisleri fark eden Sait K. ve kardeşi bu kez çaldıkları motosiklet ile yine kaçarak izini kaybettirdi.

EKİPLER PEŞİNİ BIRAKMADI

20 Haziran’dan itibaren bölgedeki kameraları tek tek incelemeye alan Asayiş ekipleri, firarinin en son Yeşilyurt Mahallesi’nde bulunduğunu belirleyerek yeniden yakalamak için operasyon düğmesine bastı. Firariyi takibe alan ekipler uzun süren kovalamaca sonucunda Sait K ve kardeşini Yeşilyurt Mahallesi’nde bulunan ovada kıskıvrak yakaladı. Gözaltınan alınan şahıs polis eşliğinde Asayiş Büro Amirliği’ne götürüldü. Şahısların emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından yeniden cezaevine teslim edileceği bilgisine ulaşıldı.

Ayrıca Sait K.’nın 12 yıl hırsızlıktan tutukluluk kararı, kardeşi Faik K.’nın ise 2 buçuk yıl kesin yatarı ve motosiklet hırsızlığından dolayı arandığı öğrenildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL