Yerel

Başkan Özcan Erasmus öğrencilerini makamında ağırladı

Başkan Özcan Erasmus öğrencilerini makamında ağırladı

Demirciler Ortaokulu Erasmus Projesi kapsamında İspanya ve Romanya’dan gelen 30 öğrenci Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ı makamında ziyaret etti.

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Demirciler Ortaokulu Erasmus Projesi kapsamında Nazilli’ye gelen öğrencileri makamında ağırladı.

Çalışmalarından dolayı projeyi yazan ve yürüten İngilizce Öğretmeni Saydal Uysal ve Okul Müdürü Altan Canbiter’e teşekkür eden Başkan Özcan; “Sonuçlanmış güzel bir proje. Burada bir araya gelince daha da güzel olacak. Bu proje hem yerel hem de genel idarenin ilgilerini okullara çekiyor. Ciddi katkı ve kazanımlar sağlıyor. Öğrenciler arasında da mutlaka ciddi kazanımlar sağlayacaklardır. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

Nazilli Belediyesi’ne vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür eden Canbiter; “Belediyemiz bugüne kadar okulumuza sayısız katkı sundu. 80 öğrenci kapasiteli amfi tiyatro, modern bir oyun parkı, bahçe duvarı ve korkuluk demirleri yapıldı. Ayrıca Nisan ayında Ankara’ya yapacak olduğumuz okul gezimiz için de araç temin edildi. O nedenle projemizdeki başarılarımızı başkanımızla paylaşmak istedik. Kendilerine ve ekibine teşekkürlerimizi sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL