Yerel

Nazilli’de trafik canavarı felakete yol açıyordu

Nazilli’de trafik canavarı felakete yol açıyordu

ALİ GÜNANA- Kaza, Nazilli’de Aydoğdu Mahallesi Namık Kemal Caddesi ile 85 sokak kesişiminde 17:00 sıralarında meydana geldi. Alınan bilgiye göre H.A idaresindeki 09 NC 073 plakalı otomobil 85 sokak üzerinde seyir ederken cadde üzerine çıktı, o sırada henüz kimlik bilgilerine ulaşılamayan 20 ACH 585 plakalı Transporter markalı aracın sürücüsü, Çınarlı Kahveleri mevkiinden Namık Kemal Caddesi üzerinde aşırı süratli şekilde seyir halinde ilerliyordu. Trafik canavarı 20 ACH 585 plakalı araç sürücüsü H.A’nın karşıya geçmesini aldırmayarak aracın ortasından vurdu. Vurmanın etkisiyle H.A idaresindeki araç park halindeki 09 PR 497 plakalı aracı çarparak durabildi.

İddiaya göre H.A’ya çarpan Transporter’ın sürücüsü kazayı yaptıktan sonra aracından inerek düşen tamponunu aldı ve yoluna yine süratli bir şekilde devam ederken bir kişiyi daha eziyordu.

Kazayı gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen ekipler kaza ile ilgili inceleme başlatırken, araçta bulunan kişilerin kazadan dolayı yara almadan kurtulduğu öğrenildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL