Spor

Başkan Adayı Ünal’dan takıma maç öncesi moral yemeği

Başkan Adayı Ünal’dan takıma maç öncesi moral yemeği

NAZLI ALTINAYAR – Nazilli Belediyespor kulübü yeni Başkan Adayı Ünal Önal, Nazilli Belediye ve Kulüp Onursal Başkanımız Kürşat Engin Özcan, Nazilli Belediyesporlu Teknik heyet ve Futbolcularımızı hafta sonu oynanacak olan Akhisar spor karşılaşması öncesi Menderes Restaurant’ ta yemekte misafir etti.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen yemekte takıma başarı dileğinde bulunan Başkan Adayı Ünal Önal, “Ben başta teknik ekibimize ve tüm futbolcu kardeşlerimize çok güveniyorum. Akhisar spor karşılaşmasında başarılar diliyorum inşallah hafta sonu 3 puan alarak önümüzdeki süreçte daha güçlü daha huzurlu daha güvenli bir şekilde çok büyük başarılara imza atacağız.” dedi.

“İNANCIM TAM”

Başkan adayı Ünal Önal’a organizasyon için teşekkür eden Nazilli Belediye ve Kulüp onursal başkanı Kürşat Engin Özcan, “Pazar günü oynanacağımız Akhisarspor karşılaşmasında hepinize başarılar diliyorum. Sizlerin karşılaşmadan 3 puan İle ayrılacağınıza inancım tam. Sizler ne kadar başarılı olursanız bizlerde o derece mutlu oluyoruz.” ifadelerini kullandı.

Siyah Beyazlılar 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri anma günü nedeniyle de yemek sonrasında Şanlı Türk Bayrağı ile fotoğraf çekildiler.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL