Yerel

SULTANHİSAR’DA SIRRA KADEM BASAN CİNAYET ZANLISI YAKALANDI

SULTANHİSAR’DA SIRRA KADEM BASAN CİNAYET ZANLISI YAKALANDI

NAZLI ALTINAYAR-Aydın’ın Sultanhisar ilçesinde alacak verecek meselesi yüzünden meydana gelen silahlı kavgada bir kişi hayatını kaybetmişyi. Olay, Sultanhisar ilçesinin kırsal Yağdere Mahallesinde meydana geldi. Alınan bilgileye göre, M.A ile alacak verecek meselesinden dolayı husumetli olduğu ve akrabası olan Şanver Altunel arasında tartışma çıktı.

Çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga esnasında M.A, pompalı tüfek ile akrabası Şanver Altunel’e ateş ederek ağır yaraladı . M.A olayın ardından kaçarak kayıplara karıştı.

Silah seslerini duyan vatandaşlar durumu jandarma ekiplerine ihbarda bulundular. Aldıkları ihbar üzerine olay yerine gelen jandarma, bölgeye 112 ekiplerini de istediler. Sağlık ekipleri olay yerine geldiklerinde pompalı tüfek ile vurulan Şanver Altunel’in olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Jandarma ekipleri ise olaydan hemen ardından kaçarak kayıplara karışan M.A’yı yakalamak için çalışma başlattı.

Yaklaşık 10 aydır firari olan M.A.’nın Uzunlar Mahallesi kırsalında saklandığı belirlendi. Jandarma ekipleri adrese operasyon düzenledi. M.A. jandarma ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı. M.A. jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL