Yerel

ŞAMPİYON SAADET ARISOY’U VE ŞİMŞEK’İ ZİYARET ETTİ

ŞAMPİYON SAADET ARISOY’U VE ŞİMŞEK’İ ZİYARET ETTİ

NAZLI ALTINAYAR- Nazilli’nin şampiyon öğrencisi Nazilli Kaymakam’ı Sedat Sırrı Arısoy’u ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Şimşek’i ziyaret etti. Geçtiğimiz günlerde Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından düzenlenen Turkcell Türkiye U 18 salon şampiyonasında Türkiye Şampiyonu olan Uğur Okulları Nazilli Kampüsü öğrencisi  olarak Saadet Öztürk ilçenin gururu oldu.

200 metre kategorisinde en iyi dereceyi yapan Öztürk, 200 metreyi 26.12 saniye ile tamamlayarak Türkiye Şampiyonu oldu. Saadet madalyasını alarak,

Nazilli Uğur Okulları  Müdür Yardımcısı Gülşah Karasu ile birlikte Nazilli Kaymakamı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü’nü ziyaret etti.

Çok gurur duyduklarını ve ilçe adına çok mutlu olduklarını dile getiren Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy ” Nazilli’ye getirdiğin bu başarı için seni tebrik ediyoruz. Adını Olimpiyatlarda duymayı ve büyük başarılar elde etmeni bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Saadet’e başarılarının devamını dileyen İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Şimşek ” Bu güzel başarıdan dolayı gurur duyduğunu, hedeflerine ulaşmak için yanındayız asla vazgeçme” dedi.

Öncelikle Nazilli adına daha sonra okulları adına büyük gurur duyduklarını ifade eden Nazilli Uğur Okulları Beden Eğitimi Öğretmeni Gülşah Karasu ” Saadet sadece bizim değil hepimizin gururu. Nazilli Uğur Okulları olarak sadece egitimde değil uluslararası alanda aldığımız ödüller Dunyanin önemli üniversitelerine kabuller, bilimsel yarışmaların yanısıra   spor alanında da yine Nazilli Ugur Okulları farkını ortaya koymuş bulunmaktayız. Okulumuzun ona desteği tam her zaman sporun sporcunun yanındayız” şeklinde konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL