Genel

NAZİLLİ’DE GALERİCİLERDEN KEŞKEK HAYRI

NAZİLLİ’DE GALERİCİLERDEN KEŞKEK HAYRI

NAZLI ALTINAYAR-Nazilli Galericiler Sitesi tarafından imece usulü keşkek hayrı düzenlendi. Galericiler Sitesi Başkanı Suat İşbilen, ilk kez düzenledikleri hayrın devamını getirmek istediklerini belirtti.

Nazilli Yeni Sanayi’de bulunan Galericiler Sitesi, ilk defa 8 bin kişilik keşkek hayrı gerçekleştirildi. Galericiler Sitesi Başkanı Suat İşbilen ve yönetim kurulunun ev sahipliğinde yapılan hayra Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Belediye Başkan Yardımcısı Erol Angın, CHP İl Başkanı Ali Çankır, AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Mustafa Abak, CHP Nazilli İlçe Başkanı Serdar Alptekin, İYİ Parti İlçe Başkanı Ali Gökbaraz, galericiler ve sanayi esnafı katıldı.

“GELENEKSEL HALE GETİRECEĞİZ”
Nazilli Galericiler Sitesi olarak ilk defa keşkek hayrı düzenledik. Galerici arkadaşların gönüllerinde koptuğu ve imece usulü yaptığımız hayrımız 8 bin kişiliktir. Nazilli Belediye Başkanımız Kürşat Engin Özcan ve halkımıza katıldıkları için teşekkür ederiz. Mübarek Cuma gününde bereket yağmurla gerçekleştirdik. Her sene yaparak geleneksel hale getireceğiz” dedi

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL