Yerel

NAZİLLİLİ MUHTARLARDAN TEMİZLİK İŞLERİNE TAM NOT

NAZİLLİLİ MUHTARLARDAN TEMİZLİK İŞLERİNE TAM NOT

NAZLI ALTINAYAR-Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan ve Temizlik İşleri Müdürü Serkan Günana, 82 mahallenin muhtarları ile bir araya geldi. Özcan, Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün işleyişi ve mahallelerde yaşanan eksiklerin giderilmesi için gerçekleştirilen toplantıda muhtarların görüş ve önerilerini dinledi.

Nazilli Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü öncülüğünde muhtarlarla istişare toplantısında, muhtarlar talep ve isteklerini Temizlik işleri Müdürü Serkan Günana’ya sundu. Talep ve isteklerin yanı sıra Temizlik işleri ekibine ayrı ayrı teşekkür eden muhtarlar, çalışmalardan çok memnun olduklarını söylediler.

“MAHALLELERİ MUHTARLARDAN İYİ TANIYAN YOK”

Muhtarların hepsinin mesai arkadaşı olduğunu ve çalışmalarda en büyük desteği onlardan aldıklarını belirten Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, “Bunları öğrenmek için anketler ve istişareler yapıyoruz. Bunların her biri bizlere yol gösterici oluyor. Mahalleleri sizden daha iyi bilen başkası olmayacaktır. En doğru hizmeti, hızlı ve etkin şekilde en az maliyetle nasıl tesis edebileceğimizi birlikte yapmaya çalıştık. Şimdiye kadar bunları yaptık. Bir çok sorun yıllara sari ve aşılması zor” ifadelerini kullandı.

Çöp aktarma istasyonunun Sultanhisar’da olduğunu hatırlatan ve her gün 19 aracın kilometrelerce yol gittiğini kaydeden Kürşat Engin Özcan, “Akaryakıt ve zaman kaybımız oluyor. Daha önceden başladığımız katı atık bertaraf tesisiyle ilgili bir proje vardı. Bakanlık onayladı ve yer teslimi yapıldı. Oranın inşaatı başladığı zaman araçlarımızın yolda kaybettikleri zaman ve akaryakıt bedelleri hizmet olarak dönecektir. Araçlar kiraladık. Yenisini almaya kalksanız 2 milyon TL’den başlıyor. Birden maliyetler arttı. Akaryakıt ve diğer girdilerimize de zam gelmeseydi. Keşke gelirlerimiz de aynı ölçekte artmış olsaydı” diye konuştu.

Muhtarlar Derneği Başkanı Zeki Açık, yapılan istişare toplantısı nedeniyle teşekkürlerini iletirken, “Herkes sorunlarını en güzel şekilde diyalogla belirtti. Aramızda çözmek için başkanımız ve müdürümüzle birlikteyiz. Bizlere bu fırsatı vermeleri güzel bir şey. Belediye ile mahalle muhtarlarımız arasında ilişkiyi en güzel seviyeye çıkardık” dedi.

Kürşat Engin Özcan, Temizlik İşleri Müdürü Serkan Günana’ya ve ekiplere özverili çalışmaları nedeniyle teşekkür etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL