Güncel Yerel

NAZİLLİ İTFAİYESİ BU KEZ SÖNDÜRMEYE DEĞİL YAKMAYA GİTTİ

NAZİLLİ İTFAİYESİ BU KEZ SÖNDÜRMEYE DEĞİL YAKMAYA GİTTİ

NAZLI ALTINAYAR – ALİ GÜNANA – Nazilli’de yaşlı teyzenin imdadına itfaiye ekipleri yetişti. Olay, Nazilli’de Cumhuriyet Mahallesi 207 sokakta gerçekleşti. Alınan bilgiye göre tek başına yaşayan 70 yaşındaki Cihadiye Memiş gece saatlerinde televizyon kumandasının pilinin bitmesinden dolayı Nazilli İtfaiye Amirliği’ni arayarak yardım ricasında bulundu.

Tek başına yaşadığı öğrenilen ve yardıma muhtaç olan Memiş’in kısa bir süre önce kaza geçirdiği için hareket etmede zorluk çektiği öğrenildi.

Nazilli İtfaiyesi yaşlı kadının ricasını kırmayarak yola koyuldu. Pili alarak eve gelen ekipler, karşılaştığı manzara karşısında şoka uğradı. İtfaiyeciler, hareket edemediği için bu soğuk kış günlerinde sobasını bile yakamayan yaşlı kadının odun ve kömürlerini hazırladı. Evdeki eksikleri inceleyen itfaiye ekipleri yaşlı kadının da ihtiyaçlarını sorgulayarak Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı ve AYBA yetkilileri ile iletişime geçti.

Nazilli Anlık mikrofonuna konuşan Memiş, 3 çocuğu olduğunu ama hiçbirisinin kendisi ile ilgilenmediğini iddia etti. Yardıma gelen ekiplerin yardımları karşısında göz yaşlarına hakim olamadı. Özlem Çerçioğlu’nun selamını ileten ekipler, yaşlı kadının kendilerine 7/24 ulaşabileceklerini belirtti.


YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL