Güncel

NAZİLLİ’DE YELKOVAN VE MUTLU SONSUZLUĞA UĞURLANDI

NAZİLLİ’DE YELKOVAN VE MUTLU SONSUZLUĞA UĞURLANDI

NAZLI ALTINAYAR – Nazilli güne iki acı haberle uyandı. Nazilli’nin sevilen ve  tanınmış isimlerinden Belediye Başkanvekili ve Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Soner Yelkovan ile Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Mutlu annelerini aynı gün kaybettti. Soner Yelkovan’ın bir süredir Nazilli Devlet Hastanesi’nde tedavi gören 86 yaşındaki annesi Yıldız Yelkovan yaşama gözlerini yumdu.

Kadir Mutlu’nun annesi Ayten Mutlu da 84 yaşında, yaşamını yitirdi. Ebediyete intikal eden Mutlu ve Yelkovan için Koca Cami’de cenaze töreni düzenlendi. Törene Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Sultanhisar Beeldiye Başkanı Osman Yıldırımkaya, Aydın Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Barış Altıntaş, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının başkanları, Nazilli Belediyespor teknik heyeti ile futbolcuları ve spor camiası katıldı.

Törende Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Soner Yelkovan, gözyaşlarına hakim olamadı. Soner Yelkovan ve Kadir Mutlu, taziyeleri kabul etti. İkindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Yıldız Yelkovan ve Ayten Mutlu Eğriboyun Mezarlığı’nda toprağa verildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL