Genel

NAZİLLİ’DE CUMHUR İTTİFAKI ÇATIRDIYOR MU ?

NAZİLLİ’DE CUMHUR İTTİFAKI ÇATIRDIYOR MU ?

ALİ GÜNANA – Geçtiğimiz günlerde Nazilli’de bir araya gelip toplantı düzenleyen Cumhur İttifakı temsilcilerinin Büyük Birlik Partisi’ni çağırmaması siyasi kulislerde ittifakın BBP’yi gözden çıkardığı yönünde söylentilere neden oldu.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Büyük Birlik Partisi Nazi̇lli̇ İlçe Başkanı Emin Eser, sert bir dille Cumhur ittifakını eleştirdi. Yapılan toplantıya çağırılmadıkları için kırgın olduklarını dile getiren Başkan Eser, “BBP’yi görmezden gelmek ve dışlamak kimseye fayda sağlamaz. Aksine zarar verir. Biz BBP olarak davet edilmediğimiz yere gitmeye hevesli değiliz” ifadelerini kullanmıştı.

Başkan Eser, Cumhur İttifakı üyelerine adeta göz dağı vererek, “Bizim olmadığımız bir İttifak sadece ismen kalır. Biz Büyük Birlik Partisi olarak her zaman görüş, öneri ve eleştirilerimizle olumlu katkı sağlarız. Yüksekten bakmak bizim şiarımız olmaz. Nazilli BBP İlçe Teşkilatı olarak tepkimizi ortaya koyuyor ve bu yapılan olumsuz hareketi onaylamıyoruz.” şeklinde konuşmuştu.

SAMİMİYETSİZ SELAMLAŞMAYA MİSİLLEME Mİ?

Geçtiğimiz aylarda Büyük Birlik Partisi’nin ilçede düzenlediği olağanüstü kongresine Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici katılım göstermişti. Cumhur İttifakı temsilcileri tarafından kongre salonunda karşılanan Destici’nin Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan ile samimi şekilde tokalaşmasının ardından Başkan Destici ile bir yönetim üyesinin ittifak ortağı olduğu , AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Abak ile tokalaştığı esnada adeta yok sayarcasına yüzüne bakmadan geçmesi gözlerden kaçmadı.

Yaşanan bu hadisesinin ardından, ilçede yapılan Cumhur İttifakı toplantısına BBP İlçe Başkanı ve yönetiminin davet edilmemesi, Destici’nin AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Mustafa Abak’a karşı yaptığı bu hareketten ötürü bazı partililerce misilleme yaptığı şeklinde yorumlandı. Yapılan yorumların ardından akıllarda Nazilli Cumhur İttifakı çatırdıyor mu sorusu oluştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL