Genel

DUMANOĞLU : “ÜYELERİMİZİN MENFAATİ HERŞEYDEN ÖNCE GELİR”

DUMANOĞLU : “ÜYELERİMİZİN MENFAATİ HERŞEYDEN ÖNCE GELİR”

UMUT ALDİ – Nazilli Elektrik Elektronik Sıhhi Tesisat Saat Radyo Tamircileri Odası başkan adayı Ümit Dumanoğlu, üyelerinin yanında olmaya devam ediyor. Başkan adayı Dumanoğlu, başkan seçilmesi halinde üyelerinin yüzde 8 benzini daha ucuz alabileceği anlaşmada bulundu

Elektirikçiler Odası’nın çalışkan adayı Ümit Dumanoğlu, “üyelerin menfaatini kendi menfaatimiz olarak görüyoruz” sloganıyla çıktığı yolda büyük başarılara imza atmaya devam ediyor. Kadoil Esenbey Grup ile üyelerinin benzini yüzde 8 daha ucuz alacağı anlaşmada bulunan Dumanoğlu, üyelerinin menfaatini düşünerek çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

“ÜYELERİMİZİN MENFAATİ HERŞEYDEN ÖNCE GELİR”

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Dumanoğlu, “Nazilli’mizde üyelerimizin yanında olabilmek için üyelerimizin menfaatlerini kendi menfaatlerimiz gibi görüyoruz. Bu doğrultuda daha önce üyelerimizin yüzde 4 benzini daha ucuz alma anlaşması vardı. Biz başkan seçilmemiz halinde bunu yüzde 8’e çıkarmak için anlaşma yaptık. Şuan Kadoil Esenbey Grup İmtiyaz Sahibi Mehmet Esen ile anlaşma yaptık. Başkan seçilmemiz halinde üyelerimiz seçimden 1 gün sonra hemen yüzde 8 indirimli benzin alacak. Bu konuda yanımızda olan Kadoil Esenbey Grup İmtiyaz Sahibi Mehmet Esen Beye teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL