Genel

CUMHUR İTTİFAKI NAZİLLİ’DE BBP’Yİ UNUTTU!

CUMHUR İTTİFAKI NAZİLLİ’DE BBP’Yİ UNUTTU!

UMUT ALDİ-Geçtiğimiz günlerde Nazilli’de bir araya gelip toplantı düzenleyen Cumhur İttifakı temsilcilerinin BBP’yi çağırmaması siyasi kulislerde ittifakın BBP’yi gözden çıkardığı yönünde söylentilere neden oldu.

Konuyla ilgili açıklama yapan Büyük Birlik Partisi Nazi̇lli̇ İlçe Başkanı Emin Eser sert bir dille Cumhur ittifakını eleştirdi.

BBP’Yİ GÖRMEZDEN GELMEK FAYDA SAĞLAMAZ!
Yapılan toplantıya çağırılmadıkları için kırgın olduklarını dile getiren Başkan Eser, “Biz BBP olarak her zaman devletimizin yanında ve milletimizin çıkarları doğrultusunda hareket ettik etmeye devam edeceğiz. Eleştiri ve önerilerimizle, içinde olmasak ta Hükümetimize destek olduk, yanında olduk. Özellikle 2016 daki darbe girişimi sonrası parti olarak Cumhur İttifakının hep yanında durduk. Seçimlerde listelerde birlikte bulunduk. Nitekim Genel Başkanımız Sayın Mustafa Destici, bunun sonucunda Ankara Milletvekili seçilerek mecliste BBP lideri olarak ve bir Alperen olarak bizi temsil etti. Ancak geçtiğimiz günlerde Nazilli’de bir araya gelip toplantı düzenleyen Cumhur İttifakı temsilcileri bunları bilmiyor herhalde. BBP.’yi görmezden gelmek ve dışlamak kimseye fayda sağlamaz. Aksine zarar verir. Biz BBP olarak davet edilmediğimiz yere gitmeye hevesli değiliz” şeklinde konuştu.

BİZİM OLMADIĞIMIZ BİR İTTİFAK SADECE İSMEN KALIR
Sert eleştirilerine devam eden Başkan Eser, Cumhur ittifakına adeta göz dağı verdi. Eser konuşmasına şöyle devam etti; ”Bazıları İttifakın ruhunu anlayamamış olabilir. İttifakın gerekliliğini öğrenememiş olabilir. Bizim olmadığımız bir İttifak sadece ismen kalır. Biz Büyük Birlik Partisi olarak her zaman görüş, öneri ve eleştirilerimizle olumlu katkı sağlarız. Yüksekten bakmak bizim şiarımız olmaz. Nazilli BBP ilçe teşkilatı olarak tepkimizi ortaya koyuyor ve bu yapılan olumsuz hareketi onaylamıyoruz.”

Bu açıklamadan sonra Cumhur İttifakı üyelerinin nasıl bir cevap vereceği ise merak konusu oldu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL