Güncel

YETKİLİLER GERİ ADIM ATTI! MİLLET İTTİFAKI ORTAKLARI “BU İŞİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”

YETKİLİLER GERİ ADIM ATTI! MİLLET İTTİFAKI ORTAKLARI “BU İŞİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”

UMUT ALDİ – Nazilli’de Öğretmenevinin bahçesindeki ağaçların yemekhanenin büyütülmesi için kesildiği bilgisini alan Millet İttifakı ortakları, ağaçların kesildiği alana giderek basın açıklamasında bulundu.

Öğretmenevinin bahçesindeki 100 yıllık çam ağaçlarının kesilmesine tepki gösteren Millet İttifakı ortakları CHP Nazilli İlçe Başkanı Serdar Alptekin ve İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Ali Gökbaraz, basın mensuplarına açıklamada bulundu. Ağaçların kesildiği alana gelerek konuyla ilgili Nazilli Öğretmenevi Müdürü Mustafa Karasu’dan bilgi alan Millet İttifakı ortakları, konunun takipçisi olacaklarını söyledi. Yanlış bilgi aktarıldığını belirten Müdür Mustafa Karasu ise kesinlikle yemekhane veya kafenin büyütülmesi için ağaçları kesmediklerini ifade etti.

“OLAYIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan CHP Nazilli İlçe Başkanı Serdar Alptekin, kafeterya veya yemekhanenin büyütülmesi yönünde ağaçların kesildiği duyumunu aldıklarını belirterek, “Ağaçlar bizim ciğerlerimizdir. Farklı şekilde kullanılmak için kesilmesi bizim için sakıncalı. Gerçekten insanın sağlığına kastedeceği için kesildiyse sıkıntı yok. Fakat işin takipçisi olacağız. Bizim duyumlarımız buradaki kafeteryanın veya yemekhanenin büyütülmesi yönünde bu ağaçların kesildiğidir. Zaten büyütme yaparlarsa yakın zamanda da ortaya çıkar. Bu olayın takipçisi olacağız” dedi.

“İNANMAK İSTİYORUZ”

Ağaçların kesilmesiyle ilgili Nazilli Öğretmenevi Müdürü Mustafa Karasu’dan bilgi aldıklarını ve kendisine inanmak istediklerini söyleyen İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Ali Gökbaraz, “Bilgi alır almaz ağaçların kesildiği bahçeye geldik. Müdürümüz Mustafa Bey bize bilgi verdi. Ağaçların tehlike arz ettiği için kesildiğini söyledi. Herhangi bir kafenin veya binanın büyütülmesi için olmadığını söyledi. Eğitimci olarak kendisine inanıyoruz. Fakat yine de konunun takipçisi olacağız” diye konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL