Güncel

UĞURLU ÖĞRENCİLERDEN ULUSLARARASI BAŞARI

UĞURLU ÖĞRENCİLERDEN ULUSLARARASI BAŞARI

Uğur Okulları Nazilli Kampüsü tüm Türkiye’de isminden başarıyla söz ettirmeye devam ediyor.

Aydın’ın Nazilli ilçesinde faaliyetine devam eden Özel Nazilli Uğur Fen Lisesi öğrencisi Eylül Ererişkin USA Waterwille Colby College Davis Yapay Zeka Enstitüsü’ne tam bursla kabul edildi.

Ererişkin’in bu başarısının yanında Eren Alkan ve Hazar Denizhan Semerci de Hong Kong Teknik ve Bilim Üniversitesi Mühendislik Fakültesi tarafından gerçekleştirilen İnovasyon Projeleri Yarışması’nda “Uluslararası İş Teknolojileri ve İnovasyon Ödülü”nü kazandı.

Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy makamında başarı kazanan öğrencileri ağırlarken, Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Şimşek, okul kurucusu Ramazan Ererişkin ve Uğur Fen Lisesi öğretmenleri ziyarette hazır bulundu.

Ziyaret esnasında Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy; “Bugün ilçemizde 12.Sınıf öğrencilerimiz yurtdışı üniversitelerine yapmış oldukları başvurular ve projeler sonrasında kazanmış oldukları mansiyonlar ile hem okullarına, hem de ülkemizi başarıyla temsil etmişlerdir. Eylül arkadaşımız da aynı zamanda Amerika’da, yapay zeka üzerine tam burslu eğitim kazandı. Tüm bunlar bizim burada bulunmamızın gerekçesidir. Biz, öğrencilerimizin göstermiş oldukları başarıyla gurur duyuyoruz ve hep söylüyoruz, Nazilli eğitime önem veren bir ilçedir. Bunu hem sanat alanındaki yarışmalarda, hem bilim ve teknoloji alanındaki her türlü yarışmalarda hemde sporda gösteriyoruz. Öğrencilerimiz bizleri hep gururlandırdılar. Biz, geleceğimizin emaneti olan gençlerimizin bundan sonraki eğitim serüveninde sonsuz başarılar diliyoruz. Umarım kendi alanlarında, kendilerini daha çok yetiştirip hem kendilerine, hem ülke adına hem de insanlığa büyük hizmetler sunarlar, daha büyük projelerde imzalarını görürüz. Bizler onlarla gurur duyoruz. Kendilerini tebrik ediyorum.” şeklinde konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL