Güncel

FUAR FİYASKOSUNA BİR TEPKİ DE BAŞKAN ÖZCAN’DAN!

FUAR FİYASKOSUNA BİR TEPKİ DE BAŞKAN ÖZCAN’DAN!

Nazilli’de Elit Fuarcılık’ın hazırladığı 4. Exponaz Argo Tarım Fuarı’nda organizasyon rezaleti yaşandı. Açılış töreninin tam bir fiyasko olduğu fuarda konuşan Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan da organizasyon yetkililerini eleştirdi.

Nazilli’de tarımsal ürünler ve ekipmanları tanıtmak amacıyla Elit Fuarcılık’ın 4’ncüsünü düzenlediği Tarım Hayvancılık Fuarı tam bir fiyaskoya sahne oldu. Yer tartışmasıyla gündeme gelen fuarın açılışında organizasyon rezaleti yaşandı.

Sağlık sorunları nedeniyle Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve Elit Fuarcılık firması sahibinin katılmadığı açılış töreni sınıfta kaldı. Milletvekili Süleyman Bülbül, Kaymakam Sedat Sırrı Arısoy, Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, siyasi parti temsilcileri, STK’lar ve diğer protokol üyeleri ayakta bekletildi.

OLMASI GEREKTİĞİ GİBİ HAZIRLANMAMIŞ
Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan da organizasyon eksikliğine dikkat çekti. Nazilli’nin için büyük önem taşıyan fuarın tanıtımının yeterince yapılmadığını belirten Özcan, “Tam istediğimiz gibi veya olması gerektiği gibi hazırlanamamış olduğunu görüyoruz. Bu noksanlık mutlaka kimseye tahdil etmememiz gereken bir husus. Her türlü noksanıktan dolayı ben şimdiden peşinen özür diliyorum. Daha dikkatli olmamız gerekiyordu. Belediye olarak daha dikkatli davranıp bu işin kontrolünü yapmamız ve teyitlemesini yapmamız gerekiyordu. Bunu yapmadığımızdan dolayı tüm halkımızdan, davetlilerden ve basınımızdan özür diliyorum. İnşallah böyle hatalara asla ve asla sebebiyet vermeyeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Başkan Özcan’ın bu sözleri önümüzdeki yıl fuarın organizasyonunu belediyenin üstleneceği sinyalini verdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL