Güncel

Nazilli Gazeteciler Cemiyetinde Özmen, Güven Tazeledi!

Nazilli Gazeteciler Cemiyetinde Özmen, Güven Tazeledi!

Nazilli Gazeteciler Cemiyeti’nin yapılan olağan genel kurulunda tek liste ile yapılan seçimlerde mevcut başkan Ümit Özmen tekrar seçilerek güven tazeledi.

Nazilli’de 1993 yılında kurulduğu günden bu yana 28 yıldır aralıksız hizmet veren Nazilli Gazeteciler Cemiyeti’nde genel kurul heyecanı yaşandı. Nazilli Belediyesi Mehmet Yüzügüler Kültür Merkezi, tiyatro salonunda yapılan kongreye Türkiye Gazetecileri Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcı Sefa Özdemir, Medya İşçileri Sendikası Genel Başkanı Sezai Ballı, Nazilli Belediyesi Basın Halkla İşler Müdürü Koray Öden ve cemiyet üyesi gazeteciler.
Tiyatro salonunda saat 11.00’de saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan NGC kongresinde Divan başkanlığına Türkiye Gazetecileri Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcı Sefa Özdemir, yardımcılıklarına Nazan Altınayar ve Şenol Babacan seçildi. Özmen başkanlığındaki mali ve idari işler oy birliği ile kabul edildi. Ardından tek liste ile seçime gidildiği için açık oylama yapıldı. Yapılan oylama sonucu Ümit Özmen başkalığındaki yeni yönetim bütün üyelerin oyunu alan Ümit Özmen 3 yıllığına NGC başkanlığına tekrar seçildi.
“VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Kongrede teşekkür konuşması yapan NGC Başkanı Ümit Özmen, “Kurulduğu 1993 yılından bu yana Nazilli’de hizmet eden gazetecileri bir çatı altında toplayan ve 28 yıldır faaliyetlerini sürdüren Nazilli Gazeteciler Cemiyetimizin hizmet binası açılışı için bugün burada bir araya gelmiş bulunmaktayız.
Nazilli Gazeteciler Cemiyeti olarak bugün yaptığımız Genel Kurul ile yeniden 3 yıllığına bu göreve seçilmiş bulunmaktayım. Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da Nazilli ve sorumluluk alanında bulunan Kuyucak, Buharkent, Karacasu, Bozdoğan, Yenipazar ve Sultanhisar ilçelerinde bu mesleği hakkı ile icra eden tüm basın çalışanlarının haklarını ve menfaatlerini koruyup gözetmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
“GÜZEL BİR ÇALIŞMAYA İMZA ATTIK”
İletişim çağının hayatımızın her noktasına sirayet ettiği bir dönemde iletişim ağlarını iyi kullanarak doğru haberi verme, tarafsızlık, özel hayata saygı ve hukukun evrenselliği ilkelerinden ödün vermeyen zamana karşı stresli ortamlarda haberini halka ulaştırmak için gayret içerisinde olan meslektaşlarımı sizlerin önünde tekrar yürekten kutluyorum. Basın mensuplarının, bugün içinde bulunduğu zor koşulları hepimiz biliyor, bizzat yaşıyoruz. Zor çalışma koşullarından ekonomik sıkıntılardan özgürlüklere kadar geniş bir yelpazede yer alan bu sorunları, dayanışma içinde çözme kararlılığındayız.
Bugün sizlere bu sorunlardan bahsetmek de istemiyorum, çünkü bunları onlarca kez anlattık, mücadelesini de sürdürüyoruz. Bugün nasipse güzel bir çalışmaya imza attık” ifadelerini kullandı.
3 yıllığına kentte gazetecileri temsil edecek olan Nazilli Gazeteciler Cemiyeti şu isimlerden oluşuyor; Ümit Özmen, Ali Soydemir, Timuçin Kılıç, Eray Gökçe, Ayşe Aktaş, Mehmet Kemal Altan, Mustafa Çelik. Denetim kurulu üyeleri Hakan Tekeoğlu, Rabia İmren Esenkoğa, Ömer Duran. Seçici kurul üyeleri; Birol Ertömöz, Murat Gürkan, Özgür Dedeoluk, Disiplin Kurulu üyeleri Erdal Savaş, Nazan Altınayar, Filiz Özdemir.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL