Güncel

Elektrikçilerde Başkan Akyol yeniden aday

Elektrikçilerde Başkan Akyol yeniden aday

Nazilli Elektrik Elektronik Sıhhi Tesisat Saat Radyo Tamircileri Odası Başkanı Mehmet Akyol, 16 Ocak 2021 tarihinde yapılacak olan olağan genel kurul öncesi tekrar aday olduğunu açıkladı.

Nazilli’de 16 Ocak Pazar günü yapılacak olan Nazilli Elektrik, Elektronik, Sıhhi Tesisat, Saat Radyo Tamirciliği, Fotoğraf, Klima, Bobinaj vb. Esnaf ve Sanatkarlar Odası 24. Genel Kurulu öncesi mevcut başkan Mehmet Akyol, tekrar başkanlığa aday olduğunu duyurdu. Oda hizmet binasında gerçekleştirilen adaylık açıklamasına Akyol’un yeni yönetiminde yer alacak olan isimler ve gazeteciler yer aldı.
Yapılacak olan genel kurulun hayırlı olmasını dileyen Akyol, 4 yıllık başkanlık döneminde yaptığı hizmetleri anlatarak açıklamasına başladı. Geçtiğimiz seçimde verdiği sözlerin neredeyse tamamını yerine getirdiği ifade eden Akyol, “Bir önceki olağan genel kurulumuzda söz verdiğimiz gibi Odamızın kendi malı olan Odamız hizmet binasına taşındık. Hizmet binamızı üyelerimize yakışır bir hale getirmek için mobilya ve döşemelerini yeniledik.”

302 YENİ ÜYE

Akyol, “Yine vaatlerimizin içinde yer alan kayıt dışı çalışanların kayıt altına alınması için gerekli çalışmaları yaptık ve 302 üyemizi odamıza kazandırdık. Elektrikçi üyelerimizin sıkıntılarını gidermek için Odamıza 1 personel alımı daha yaparak elektrik tesisat projelerini Odamızda çizmeye başladık ve üyelerimize maddi anlamda kazanç sağladık. Bu bağlamda üyelerimize daha iyi hizmet verebilmek için bilgisayar ve yazıcılarımızı yeniledik” dedi.

 

AKYOL’DAN ÇETİND OĞAN’A TEŞEKKÜR

Akyol, “Pandemi sürecinde sokağa çıkma yasağında odamızı açık tutarak üyelerimize görev Belgelerini hazırlayıp çalışma izin kağıtlarını çıkarttık. Bazı meslek gruplarının işyerlerini açması ile ilgili Valiliğimize dilekçe yazıp elden Valiliğimize giderek bu işyerlerimizin açık olması talebinde bulunduk ve gerekli izin müsaadeleri aldık. Tüm üyelerimizin resmi kurumlarla Vergi Dairesi, Aydem, ASKİ, Belediye Başkanlığı, Esnaf Kefalet Kooperatifi, Emniyet Müdürlüğü ile olan sorunlarında yanlarında bulunarak yardımcı olmaya çalıştık. Tüm kurum ve kuruluş amir ve müdürlerine yardımları ve işbirlikleri için teşekkür ederiz. Emlakçı üyelerimizin almaları zorunlu olan Taşınmaz Ticaret Yetki Belgesini almaları için Aydın Esnaf Odaları Birliğinde sınav açtırarak hafta sonları Aydın’a getirip götürerek belgelerini almalarına yardımcı olduk. Üyelerimize bir nebze de katkıda olabilmek için benzinlik, Kargo ve Özel Referans Hastanesi ile Odamıza özel anlaşmalar yaparak üyelerimize indirimli faydalandırdık. Çiçekçi ve anahtarcı bıçakçı üyelerimiz için özel günlerde (sevgililer günü, anneler günü, kurban bayramı vb.) Belediye ile yazışmalar yaparak kaçak çalışanların önüne geçmek için çaba sarf ettik. Bu konuda desteklerinden dolayı Belediye Başkanımız ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ederiz. Malum pandemi dönemini yaşıyoruz ama üyelerimizi düzenlenen fuarlara en uygun maliyet ile götürdük. Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığı’mızdan bireysel çalışmalarımızla 3 adet klima ve toplantı salonu masası aldık. Birlik Başkanımız sayın Selahittin Çetindoğan’a ve yönetim kuruluna sonsuz teşekkürler” diye konuştu.

 

TÜM ADAYLARA BAŞARILAR DİLEDİ

“Bugüne kadar yaptıklarımız bundan sonra yapacaklarımızın teminatıdır” şeklinde açıklamasını sürdüren Başkan Akyol, “Bu güzel çalışmalarımıza yeni halkalar eklemek için tekrar Odamız Başkanlığına aday olduğumu açıklamak isterim. Aday olan arkadaşlara başarılar dilerim. Genel kurulumuzun tüm üyelerimize ve Nazilli’mize hayırlara vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ederim” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL