Güncel

Aydın’da polise soruşturma açılmıştı

Aydın’da polise soruşturma açılmıştı

Aydın’da uygulama noktasından kaçtıktan sonra yakalanan ve bir komiserin tehdit edip tokat attığı şahısla ilgili yeni gelişme yaşandı. Alkollü sürücünün suç dosyası kabarık çıktı.

Aydın’da dur ihtarına uymayarak kaçan alkollü şahsın görüntüleri gündeme bomba gibi düştü. 0,89 promil alkollü olduğu öğrenilen şahıs yakalandıktan sonra bir komiser yardımcısı ve bekçi tarafından darp edildi. Olayın ardından harekete geçen Aydın Valiliği görüntülerde yer alan komiser yardımcısı ve bekçi hakkında soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Öte yandan olayla ilgili yeni gelişme yaşandı. Alkollü şahsın suç dosyasının kabarık olduğu öğrenildi. Aydın Valiliği, şahsın hırsızlık, uyuşturucu gibi 13 farklı suçtan kaydının olduğunu belirtti.

Valilik yaptığı açıklamada, basında görüntülerin sadece bir kısmının yer aldığını belirterek, “Bazı sosyal medya hesapları ve basında olayın bir kısmı ile ilgili görüntüler görülmesi üzerine konuya müdahil olan bir Komiser Yardımcısı ile bir Çarşı ve Mahalle Bekçisi hakkında idari soruşturma başlatılmıştır. Şahsın 13 adet farklı suçtan (hırsızlık, uyuşturucu vb) kaydı olduğu görülmüştür” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL