Güncel

Nazilli Sümerbank Fabrikasında insan kemiği bulundu!

Nazilli Sümerbank Fabrikasında insan kemiği bulundu!

Aydın’ın Nazilli ilçesinde 88 yıl önce açılışı gerçekleşen Sümerbank Basma Fabrikası içerisinde su patlağını tamir etmek isteyen işçiler tarafından insana ait olduğu öğrenilen kemikler bulundu.

Alınan bilgiye göre; Sümerbank fabrikasının bulunduğu ve Nazilli MYO’nun aktif olarak hizmet verdiği kampüsün içerisinde su patlağını tamir etmek isteyen işçiler kazı yaptıkları sırada insana ait olduğu değerlendirilen kafatası ve kemik parçaları buldu.

Gördükleri manzara karşısında şok olan işçiler çalışmayı durdurarak durumu Polis ekiplerine bildirirken, insana ait olduğu tahmin edilen kemikler ile kafatası bulunan yerin etrafı güvenlik şeridi ile kapatıldı.

Kemiklerin bulunduğu bölgeye gelen Olay Yeri İnceleme ekipleri, çevrede araştırma yaparak bölgeye giriş çıkışları kapattı. İncelemenin ardından kemikler ve kafatası, kime ait olduğunun öğrenilmesi için Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Soruşturmanın devam ettiği bilgisine ulaşılırken, ekiplerin yakın ve uzak zamanda bulunamayan kayıp ihbarlarını inceleme altına aldığı öğrenildi.

 

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL