Güncel

Fetullah Gülen Öldü İddiası!

Fetullah Gülen Öldü İddiası!

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in öldüğü iddiası sosyal medyası salladı. 83 yaşındaki azılı teröristbaşının ikamet ettiği Pensilvanya’da hareketli anlar yaşanıyor.

TR Haberin haberine göre; ABD’nin Pensilvanya eyaletinde ikamet eden Fetullahçı Terör Örgütü elebaşı Fetullah Gülen’in öldüğü iddiası sosyal medyayı karıştırdı. İddiaya göre Gülen’in sağ kolu Cevdet Türkyolu’nun FETÖ malikanesi çevresinde bulunan evi önünde uzun süreli hareketlilik yaşandı.

Saylorsburg bölgesindeki villanın önüne gelen çok sayıda araç ve kalabalık, Gülen’in ölmüş olabileceği ihtimalini akıllara getirdi. Konuya ilişkin seri paylaşımlar yapan Avukat Burak Bekiroğlu’na göre, Türk istihbaratından bir görevli, terör örgütü elebaşının kaldığı malikaneye sızdı ve Fetullah Gülen’i zehirledi.

“Şu an Fetullah Gülen’in en yakın adamı Cevdet Türkyolu’nun Pensilvanya Saylorsburg’deki evinin çevresinde hareketlenme var. Evinin çevresinde kalabalık gruplar hareket halinde. Biri ölmüş galiba… Çevre halkı olanları izliyor” şeklinde mesaj paylaşan Bekiroğlu, kaynağının ABD’de yaşayan bir şahıs olduğunu ileri sürdü.

Bekiroğlu ardından şu mesajı geçti: “Gelen bilgiye göre, Fetullah Gülen, sağ kolu Cevdet Türkyolu’nun bir adamı tarafından zehirlenmiş. Aynı süreçte Cevdet Türkyolu’nun evinde biri intihar ediyor. İntihar edenin Türkyolu mu olduğu yoksa Gülen’i zehirleyen kişiye zarar verip intihar süsü mü verdikleri belli değil.”

Yurtdışındaki firari FETÖ üyelerinin derin bir suskunluğa büründüğü son 12 saattir örgüte yakın hiç kimse iddialara ilişkin bir açıklama yapmadı.

Gülen’in yeğeniyle evli olan Türkyolu, zaman içerisinde örgüt paralarıyla yüklü bir servete sahip olmuş ve “FETÖ’nün emlak zengini” olarak anılmaya başlamıştı. Türkyolu’nun milyonlarca dolarlık serveti FETÖ üyeleri arasında da yoğun tartışmalara neden olmuştu.

83 yaşındaki FETÖ elebaşının zehirlendiği ve olaya karışan kişinin de öldürüldüğü iddiaları konusunda ABD makamlarının ne zaman harekete geçeceği merak konusu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL