Siyaset

Deva Partisi Aydın’da Şok İstifa!

Deva Partisi Aydın’da Şok İstifa!

DEVA Partisi Aydın İl Teşkilatı Kurucu üyelerinden, partinin Aydın Hukuk ve Adalet İşleri Başkanı Melisa Atlı, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Geçtiğimiz günlerde DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan tarafından açılışı gerçekleştirilen DEVA Partisi Aydın İl Teşkilatı istifa haberleriyle sarsılmaya devam ediyor.

Aydın il ve ilçe teşkilatlarında yapılanmayı kuruluşunun üzerinden aylar geçmesine rağmen sağlayamayan, il yönetim kurulu kağıt üzerinde kalan teşkilatın İl Başkan Yardımcısı Mehmet Karakavuk’un parti politikalarına tepki göstererek görevinden istifa etmesinin ardından Aydın İl Teşkilatı Kurucu Heyeti ve Yönetim Kurulu’nda yer alan, DEVA Partisi Aydın İl Başkanlığı Hukuk ve Adalet İşleri Başkanı Avukat Melisa Atlı da teşkilattaki görevini bıraktığını açıkladı. Atlı, konu hakkında sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “DEVA Partisi Aydın İli Hukuk ve Adalet İşleri Başkanlığı görevimden, kurucu heyet ve yönetim kurulu üyeliğimden, gördüğüm lüzum üzerine fiilen daha evvel, resmî olarak bugün itibariyle istifa etmiş bulunmaktayım. Kamuoyuna saygılarımla” ifadelerine yer verdi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL