Siyaset

Başkan Öztürk’e soruyoruz! Bunları yanıtlaya bilecek misiniz?

Başkan Öztürk’e soruyoruz! Bunları yanıtlaya bilecek misiniz?

Nazilli İYİ Parti ilçe başkanı Cihat Öztürk’ün geçtiğimiz günlerde Nazilli Anlık Haber’in yaptığı otobüs haberinin ardından, sosyal medya hesabından ‘20 Yıllık kardeşim Kürşat Engin Özcan ile aramda bir sorun yoktur şeklinde’ açıklama yaparak haberi yalanlamasından sonra istifa edeceği iddiaları gündeme bomba gibi düştü.

Nazilli siyasetinde sıcak gelişmeler yaşanırken İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Cihat Öztürk’ün yakın çevresine istifa edeceğini söylemesi ve bu gelişmenin yerel basında gündem oluşturması sonrası Öztürk, sosyal medya hesabında paylaşım yaparak bu söylentilerin yalan olduğunu dile getirdi.

Anlık Haberin yaptığı haber sonrası Öztürk’ün sosyal medya hesabından; “Bir kısım basın medya kuruluşlarında dün akşamki açıklamamın Nazilli Belediye Başkanımız Sn Kürşat Engin Özcan a yönelik olabileceğine varsayıma, yoruma dayalı haberler yapıldığını üzülerek görmekteyim.
Anılan mesajım beni tanımayanlara diye başlamakta olup 20 yıllık hukukumun olduğu kardeşim Kürşat Engin Özcan a yönelik olarak değerlendirilmesi oldukça komiktir” açıklamasında bulunmasının ardından gazetemiz Nazilli Anlık Haber’e cevap hakkı doğmuştur. Gazetemiz olarak yaşanan tüm bu gelişmelerin ardından kamuoyu adına başkan Öztürk’e soruyoruz.

1- Haberimizden sonra Aydın’da yerel bir gazeteye; “Başkan Özcan bize otobüs tahsis etmediği için, Efeler belediyesinden otobüs temin ettik” diye bir açıklama yaptınız mı?

2- Toplu bir şekilde yönetiminizden istifa eden arkadaşlarınızın açıklamasında yazan belirtilen yada belirtilemeyen sebeplerden dolayı istifa ediyoruz kısmında belirtilemeyen sebepleri açıklayabilecek misiniz?

3- İlçe başkanlığı koltuğuna otururken partinin ileri gelenleriyle “Biz partinin oy oranını yükseltelim, benim başka bir beklentim yok” diyip sonrasında bazı parti üyelerine “ben milletvekilliğine oynuyorum” dediniz mi?

4- Partinizin gençlik kolları üyelerine; “Ben milletvekili olduğumda kimden iş isteyeceksiniz? Benden isteyeceksiniz. O yüzden safınızı iyi seçin” dediniz mi?

5- İlçe başkanlığını yaptığınız partinin kadın üyeleriyle gittiğiniz organizasyonlardaki toplu çekilen fotoğrafları daha sonradan o kadın üyelere özel mesaj yoluyla gönderip “bugün de manken gibisin, defileye mi çıkacaksın?” tarzında mesajlar attınız mı?

6- Mensubu olduğunuz ve ilçe başkanlığını yaptığınız partinin “20 yıllık arkadaşım” diyerek hitap ettiğiniz Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan hakkında partinin bazı ileri gelenlerinin de olduğu bir ortamda; “Makamından olacak, hanımının aldığı maaşa muhtaç kalacak” şeklinde bir cümle kullandınız mı?

Başkan Öztürk’e gazetemiz olarak yaşanan tüm bu gelişmelerin ardından kamuoyunu bilgilendirmek için sormak istiyoruz ki soruların aksini ispat edemezseniz partiye zarar vermemek adına istifa eder misiniz?

Umut Aldi / Nazilli ANLIK Haber

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL