Spor

AYDIN’IN İLK KADIN KULÜP BAŞKANI TUĞRAL’DAN İLK AÇIKLAMA

AYDIN’IN İLK KADIN KULÜP BAŞKANI TUĞRAL’DAN İLK AÇIKLAMA

Nazilli’de esnafların sorunlarına çözüm üretebilmek adına kurulan Nazilli Esnafları Güç Birliği Derneği Başkanı Meltem Tuğral Aydın’ın ilk kadın kulüp başkanı oldu.

Nazilli ve çevresinde esnafların sorunlarına çözüm üretebilmek adına kurulan Nazilli Esnafları Güç Birliği Derneğinin başkanlığını yapan Meltem Tuğral protokolle isim sponsoru oldukları Esnafgücü Arslanlıspor’a başkan olarak Aydın’ın ilk kadın kulüp başkanı oldu.
Olağanüstü genel kurulla göreve gelen Tuğral, “Esnafın her alanda hayatın içinde olduğunu klip ve tanıtımlar ile anlatarak, özellikle yerel esnaf, yerel ekonominin gelişmesine yönelik çalışmalar yapan Nazilli Esnafları Güç Birliği Derneğimiz ile sporun, özellikle futbolun Nazilli için önemli gündem maddelerinden biri olduğunu biliyoruz. Geçtiğimiz yıl amatör futbol kulüpleri destek programına pandemi öncesi başlandı fakat liglerin tatil edilmesi nedeniyle projede ilerleyemedik. Pandemi sonrası ise Arslanlıspor Kulüp Başkanı Hakan Tekeoğlu ile protokol imzalayarak kulübün adını Esnafgücü Arslanlıspor olarak değiştirdik ve amatör futbolun yanında değil içinde olmaya karar verdik.” dedi.
Sözlerine iddialı bir şekilde devam eden çiçeği burnunda başkan Tuğral, “Yeni sezonda Esnafgücü Arslanlıspor olarak 1. Amatör kümede mücadele edecek takımımızın amacını şampiyonluk, şampiyonluk dışında da gençleri spora özendirmek ve sokaktan kurtarmak, kadınlarımız ile birlikte futbola yeni bir bakış açısı kazandırmak, amatör futbolun sorunlarını gündeme taşımak gibi amaçlarımız var. Saha dışında ebedî dostumuz sahada ezeli rakibimiz olan tüm takımlarımıza hatasız, kazasız, sakatlıksız bir sezon diliyorum.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL