Genel Video Galeri

Kira ödemeyen kiracı haciz kararını görünce evi kullanılamaz hale getirip kaçtı!

Kira ödemeyen kiracı haciz kararını görünce evi kullanılamaz hale getirip kaçtı!

Aydın’ın Nazilli ilçesinde yaklaşık bir senedir kira alamayan ev sahibi haciz kararıyla evi boşalttıktan sonra gördüğü manzara karşısında şok oldu.

Nazilli Yeni Sanayi Mahallesi 429 Sokak numara 15’de bulunan S.B’ye ait evi iddiaya göre bir sene önce kiralayan H.B ödemesi gereken kira bedelini 9 ay boyunca ödemeyince ev sahibi avukatına başvurarak haciz işlemleri başlattı.

Aylarca kira ödemeden oturan S.B, evine haciz kağıdı gelince bir gece ansızın evi terk etti. Durumdan haber alan ev sahibi S.B, binaya gelerek dairesini kontrol etmek istedi. Gördüğü manzara karşısında şok geçiren S.B, evinin adeta çöp ev olarak kullanıldığını fark etti.

Daha önceki zamanlarda eve girmek istediğini ancak kiracısının küfürler savurarak kendisini kovduğunu belirten S.B, evinin içler acısı halini cep telefonu vasıtasıyla kayıt altına aldı.

Evin içerisindeki pis kokudan duramadıklarını söyleyen ev sahibi S.B, “Eve bir girdik kokudan duramadık. Tuvaletine dahil su dökmeyip bırakmışlar. Bebek bezleri, evin içi çöplük olumuş” dedi.

Durumu Nazilli Belediyesi ekiplerine bildiren S.B, evi temizlendikten sonra rahat bir nefes alarak hakkını hukuki olarak arayacağını dile getirdi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL