Güncel

Bütün çatı kül oldu, Kuran-ı Kerim yanmadı!

Bütün çatı kül oldu, Kuran-ı Kerim yanmadı!

Aydın’ın Nazilli ilçesinde elektrik tesisatını tamir etmeye çalışan yaşlı adam, tesisatın kısa devre yapması sonucu bir anda yükselen alevlerin arasında kaldı.

Alınan bilgiye göre; Çapahasan Mahallesi 242 sokak numara 12’de ikamet eden H.K (88), elektrik tesisatını yapmak için evinin çatısına çıktı. Kalçası kırık olduğu için zor hareket eden yaşlı adam, çatı katında tesisatını kontrol ettiği sırada kısa devre oluştu.

Bir anda alevlerin arasında kalan yaşlı adam hareket edemediği için çaresizce yardım istemeye başladı. Çatıdan alevlerin yükseldiğini gören mahalle sakinleri durumu hemen itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Mahalle sakinleri alevlerin arasından yaşlı adamı yaralı olarak kurtarırken, olay yerine gelen itfaiye ekipleri alevlere müdahalede edilerek söndürdü. Ayağının yandığını tespit eden sağlık ekipleri yaşlı adamı Nazilli Devlet Hastanesine kaldırdı.

Öte yandan, çatıda bulunan tüm eşyaların kül olurken içeride bulunan Kuran-ı Kerim’in hiç bir şekilde zarar görmemesi de dikkatlerden kaçmadı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL