Genel

Davutoğlu Nazilli’de İktidara Yüklendi

Davutoğlu Nazilli’de İktidara Yüklendi

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu Nazilli ziyareti sırasında bir takım önemli açıklamalarda bulundu.

Aydın’ın kendileri için önemli bir yer olduğunu belirten Davutoğlu;“Aydın çok büyük imkanlara sahip potansiyeli yüksek bir ilimizdir. Tarihin ilk çağından bu yana Menderes havzası tarım havzasıdır. Nazilli’de Türkiye’de yetişen her şey yetişir. Bu anlamda çok önemli bir şehir. Cumhuriyetin ilk yılllarından itibaren sanayi olarak çok potansiyeldir. Nazilli’mizi göz bebeğimiz gibi değerlendirmemiz lazım. Aydın bölgesi turizm olarak da çok büyük potansiyeldir. Aydın’da vatandaşlarımızdan yoğun şikayet aldık. Özellikle işsizlik çok yüksek. Çiftçi, esnaf feryad ediyor. Bu kadar verimli topraklarda insanlar feryad ediyorsa ekonomi gerçekten berbat haldedir” dedi.

Nazilli il ölçeğinde bir ilçedir

Davutoğlu Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’a övgüler yağdırarak; “Ülkenin üzerinde karamsarlık vardır. Bu karamsarlık bulutlarını hep birlikte dağıtacağız. Nazilli il ölçeğinde bir ilçedir. Nazilli potansiyeli büyük ve belediyenin dar imkanlarına rağmen belediyenin yaptığı hizmetlerden gurur duydum” şeklinde konuştu.

HİÇ BİR ZAMAN GEÇMİŞİMDEN UTANMADIM

Bir gazetecinin “21 yıllık iktidarın 16 yılında siz de varsınız neler söylemek istersiniz?” sorusuna karşılık geçmişinden utanmadığını ve yapılan kötü şeylerde kendisinin bir payı olmadığı konusunda konuşarak; “Hiç bir zaman kendi geçmişimden utanmadım. Bugün ki sorunlarda bırakın yüzde 80’i yüzde 1’inde bile benim suçum yok. Ak partinin kapanma davasında bulunan Süleyman Soylu’dan Bahçeli’ye hepsi bugün Ak Parti’nin başındadır. Benim söylediğim şeyler yapılsaydı bugün Ak Parti bugün rezil duruma düşmezdi. Ben bıraktığımda dolar 2,80’di şimdi 8 buçuk. O zaman Cumhurbaşkanı ben ve ekibimi faizcilikle suçlardı şimdi faiz tavan. Damatlarını, akrabalarını devlet kadrolarına yerleştirenlerin vebalidir. Ben asla ikinci bir maaş almadım. Görevim boyunca tek yakınımın işini görmedim. Kendi damatlarını, eşlerini dostlarını, ülkenin başına talan ettirenlerdir suçlular. Ben yörüğüm, doğru bildiğimi söylerim. Kimse bana bu ithamlarda bulunamaz” dedi.

DEVLETİN DİNİ ADALETTİR

Davutoğlu konuşmasına şöyle devam etti; ”Devletin dini adalettir. Devlet din farklılıklarına bakmaz. Adaletsizliğe sapan bir müslüman zulümle yönetemez. Aydın’da en fazla şikayet işsizlik ve adalet. Fetö’nün bankalarında çalışan, okullarında okuyanlar bakan oldu. Kaçıp giden hazine bakanı FETÖ okullarından mezun. Biz çökmezsek mafya çöker deniyor. Bu adalet mi? İnandığım değerlerin istismar edilmesine hep karşı oldum. Rüşvet almak lanetlenmektir. Diyanetin bugün görevi sembolik törenlerde konuşmalar yapmak değil, halka hitap etmektir.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL