Güncel

Nazilli’de 5 Eylül coşkusu kenti sardı

Nazilli’de 5 Eylül coşkusu kenti sardı

Nazilli Belediyesi tarafından 99. Yıl Kurtuluş Bayramı dolayısıyla düzenlenen etkinlikler kapsamında yaklaşık 300’ü aşkın aracın katıldığı konvoy, kentin dört bir yanında ay yıldızlı al bayraklar eşliğinde gezdi.

Nazilli’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yıl dönümü gün boyu çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Akşam saatlerinde Belediye Meydanı’nda Nazilli Belediyesi Halk Oyunları Ekibi’nin gösterilerine eşlik eden Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, konvoya katılmayı bekleyen coşkulu kalabalığa seslenerek; “Bugün burada sizlerle birlikte olmaktan büyük gurur ve mutluluk duyuyorum. Nazillimizin düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yılında milli ve manevi duygularımızı derinden yaşıyor ve paylaşıyoruz. İnşallah gelecek yıl pandemi olmadan daha coşkulu daha kalabalık kutlama şansımız olur. Gün boyu düzenlediğimiz etkinliklerimize katılarak bizlerin yanında olan değerli basınımıza, gazilerimize, efelerimize, engelliler derneğimize, NAZBİDOS’a, Motonaz Grubuna ve protokolümüzün kıymetli temsilcilerine ayrıca teşekkür ediyor, hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum” diye konuştu.

Havai fişek gösterilerinin ardından Belediye Meydanı’ndan başlayan konvoy, yüzlerce Nazillilinin katılımıyla kentin dört bir yanını gezdi.

Balkon ve pencerelerinden Atatürk posteri ve Türk bayraklarını sallayarak konvoyu selamlayan vatandaşlar, alkışlarla coşkulu kalabalığa eşlik etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL