Siyaset

CHP’li vekilden AKP’li vekillere: Yav siz ne iş yaparsınız?

CHP’li vekilden AKP’li vekillere: Yav siz ne iş yaparsınız?

Cumhuriyet Halk Partisi Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, Karayolları Genel Müdürlüğünün Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarına engel olduğunu öne sürerek AKP Aydın Milletvekillerine “Yav siz ne iş yaparsınız.? Bir Aydın Denizli karayolunun asfaltlama işini dahi yapamıyorsunuz. Ondan sonra iktidardayız diye konuşuyorsunuz.” sözleriyle tepki gösterdi.

CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, Partisinin Nazilli İlçe Örgütünün düzenlediği basın toplantısına katıldı. CHP Aydın Milletvekili ve PM Üyesi Bülent Tezcan, CHP Nazilli İlçe Başkanı Serdar Alptekin ve CHP Nazilli Kadın Kolları başkanı Nilgün Aktaş’ın da katıldığı toplantıda konuşan Bülbül, Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun seçim öncesi söz verdiği battı çıktılar hakkında bazı açıklamalar yaptı. Açıklamasında, Karayolları Genel Müdürlüğü bizim Büyükşehir olarak battı çıktıları yapmamıza engel oldu. Vermiş olduğumuz dilekçelerde ‘biz yapacağız’ diye engel olundu. Yapmıyorlar bize de yaptırmıyorlar.” dedi
Bülbül açıklamasında, “Belediye seçimlerinde bi söz verdik. Dedik ki ‘Buharkent’ten Germencik’e kadar battı çıktılar yapacağız diye. Vatandaşın trafik çilesini ortadan kaldıracağız dedik. Ama Karayolları Genel Müdürlüğü bizim Büyükşehir olarak battı çıktıları yapmamıza engel oldu. Vermiş olduğumuz dilekçelerde ‘biz yapacağız’ diye engel olundu. Yapmıyorlar bize de yaptırmıyorlar. Vatandaşın çilesini görüyorsunuz. Yolların çilesini görüyorsunuz. Hatırlarsınız, Nazilli’nin gıdı gıdı treninin orada yolların bozukluğundan dolayı bir çocuk kaza yapıp vefat etmişti. Aynı tehlikeler yine söz konusu. Buradan AKP Milletvekillerine şunu söylemek istiyorum, yav siz ne iş yaparsınız.? Bir Aydın Denizli karayolunun asfaltlama işini dahi yapamıyorsunuz. Ondan sonra iktidardayız diye konuşuyorsunuz.” ifadesini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL