Güncel

Nazilli’de yaşlı adam bileklerini keserek canına kıydı!

Nazilli’de yaşlı adam bileklerini keserek canına kıydı!

Nazilli’de koronavirüse yakalanan 64 yaşındaki evli 3 çocuk babası İ.A.’ banyoda bileklerini keserek yaşamına son verdi.

Olay, Yeni Mahalle 26 sokakta bulunan 2 katlı bir apartmanın 2’nci katında gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre; Didim’de koronavirüse yakalanan ve tedavi için Nazilli’ye gelen evli 3 çocuk babası İ.A.’nın Nazilli Devlet Hastanesi göğüs servisine yatışı yapıldı. Kendi isteğiyle hastaneden taburcu olan yaşlı adam evinde karantinaya alındı.
Bunalıma giren 64 yaşındaki İ. A. banyoda bileklerini keserek canına kıydı. Yaşlı adamdan haber alamayan bakıcısı eve gelince gördüğü manzara karşısında şoka uğradı. Yaşlı adamı kanlar içinde gören bakıcısı, durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Eve gelen ekipler, şahsın hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yeri inceleme ekipleri ve cumhuriyet savcısı koronavirüs bulaşma ihtimaline karşı koruyucu kıyafet ve maskeyle ikamete girerek tespitler de bulundu. İ.A.’nın cansız bedeni kesin ölüm nedeni belirlenmek üzere Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi.

Olaya ilişkin geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL