Siyaset

MHP Nazilli’de Neler Oluyor?

MHP Nazilli’de Neler Oluyor?

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Nazilli’de ilçe teşkilatı içerisinde huzursuzluk olduğu iddiaları güçlenmeye başladı. Özellikle partinin siyasal anlamda Nazilli’de oldukça zayıf olmasından bahseden bazı partililer bu durumdan oldukça rahatsız olduklarını dile getirken, sıcak bir gelişme daha yaşanması akıllarda soru işareti  yarattı.

Geçtiğimiz haftalarda MHP ilçe başkanlığı için adı geçen Nazilli’nin tanınmış esnaflarından Mesut Öztunç’un ani bir kararla İYİ Parti’ye geçmesinin ardından şoku atlayamayan MHP ilçe teşkilatında sıcak bir gelişme yaşandı.

İYİ Parti’li Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, MHP Nazilli İlçe Delegesi Hüsnü Zeren’i iş yerinde ziyaret ederek akıllarda soru işareti yarattı.

Özcan’ın özellikle son zamanlarda ziyaret ettiği kişileri İYİ Parti’ye katmasıyla birlikte MHP Delegesi Hüsnü Zeren’i ziyaret etmesi Zeren’i de İYİ Parti’ye alacak sorusunu oluşturdu.

Sosyal medya platformu üzerinden Özcan’ın kendisini ziyaret ettiğini belirten Zeren, paylaşımında; “Değerli Başkanı’mız ziyaretimize geldi, ayaklarına sağlık. Başarılarının devamını diliyorum. İnşallah her şey iyi olacak” dedi.

Umut ALDİ / Nazilli ANLIK Haber

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL